Soms veracht en vaak verkeerd begrepen, hebben de Belgische wijnen de laatste jaren aan geloofwaardigheid gewonnen, dankzij het harde werk van gepassioneerde producenten.
België beperkt zich vaak tot bier, mosselen en andere wafels, terwijl ons vlakke land een belangrijk gastronomisch erfgoed heeft.
Soms veracht en vaak verkeerd begrepen, hebben de Belgische wijnen de laatste jaren aan geloofwaardigheid gewonnen, dankzij het harde werk van gepassioneerde producenten.
Het zijn juist deze producenten en hun eigen knowhow die Bruno en Vanessa graag in de verf zetten door middel van hun producten.
Bruno & Vanessa
"We hebben deze producten bij toeval ontdekt. Sindsdien hebben we deze passie voor Belgische wijnen altijd gepromoot en gedeeld."
En wat is beter dan hun wijnbar in het hart van de Marollen, om de rijkdom van onze wijnen te ontdekken?
Le Mépris biedt u het beste van de Belgische wijnen aan, om te proeven maar ook als wijnhandelaar!
Bruno, de baas, begeleidt u naar de juiste keuze, volgens uw wensen en persoonlijke smaak. In de keuken bereiden ze lekkere gerechten volgens de markt en de seizoenen.
. Merk op dat Le Mépris naast wijn ook Belgische en alleen Belgische gedistilleerde dranken aanbiedt. Hetzelfde geldt voor frisdrank, tonic en water. In het seizoen biedt Le Mépris ook een heerlijke huisgemaakte limonade, glühwein met kruiden, groentenmelk met kurkuma en zijn grote specialiteit: warme chocolademelk met echte Belgische banketbakkerschocolade.
Bruno
"Wij werken rechtstreeks met de wijnmakerijen, want wijn is vooral een verhaal van passie, en die passie delen we graag met onze klanten maar ook met onze producenten.